Bibliotekkampanjen Alt sammen på biblioteket er i gang!

Ordsky med ord som beskriver hva man kan gjøre på biblioteket - Klikk for stort bilde

Byrået Fete typer har sammen med ei arbeidsgruppe fra fylkesbibliotekene utarbeida flott materiell som kan brukes til oppslag, på nettsider og i sosiale medier. 

Nå er det lett for dere i bibliotekene å få ut kampanjen lokalt.

Hovedtema for kampanjen er folkehelse og sosial inkludering, og hovedmålgruppa er innbyggere og Alle folkebibliotek i Norge inviteres til å ta i bruk materialet og bidra til fullt trøkk i kampanjeperioden. 

Vi oppfordrer alle dere i bibliotekene til å være med på å løfte kampanjen ved å bruke materiellet både i biblioteket og digitalt. Bruk gjerne både egne nettsider og sosiale medier.

Det er laget kampanjemateriell i flere formater, både fysisk og digitalt. Kampanjemateriellet vil være tilgjengelig på bokmål, nynorsk og noe på nordsamisk. 
Vi har laget en egen nettsiden hvor du får informasjon om kampanjen og tilgang til materiellet. Denne siden oppdateres fortløpende etter hvert som nytt materiell kommer på plass.

Kampanjen vil også være synlig i kollektivtransporten i fylket. Den vil vises på de digitale skjermene både på hurtigbåtene og hurtigbåtterminalene. På bussene vil det fra og med august komme plakater på både norsk og nordsamisk.

Her er en smakebit fra materiellet. 

Til toppen