Sommerles og BookBites

Er du med i årets Sommerles og trenger boktips eller flere bøker? I BookBites-appen finner du både e-bøker og e-lydbøker som du kan låne gratis.

Bransjetreff for litteraturen

Bransjetreff for litteraturen ble arrangert i forbindelse med Festspillene i Nord-Norge i Harstad.

Sigbjørn Skåden fikk årets arbeidsstipend

Vi gratulerer Sigbjørn Skåden som er tildelt årets arbeidsstipend til  en nordnorsk skjønnlitterær forfatter!

Finnlitt-programmet er klart

I høst arrangeres Finnmark internasjonale litteraturfestival i Kirkenes. 16. juni lanserte festivalen sitt program.

Offisiell åpning av Sørreisa bibliotek

I forrige uka var det storstilt åpning av Bølgen i Sørreisa med bibliotek, kulturskole og frivilligsentral.

Flere samiske e-bøker i BookBites

Nå er det mulig å låne flere samiske e-bøker i BookBites.

Webinar om lesersørvis og breddeformidling

Lesersørvis kan bli et viktig verktøy i din hverdag enten du er forlagsansatt, forfatter, litteraturformidler, bibliotekansatt eller jobber i bokhandel.

Sommerens vakreste leseeventyr

1. juni starter Sommerles igjen! Den tradisjonsrike lesekampanjen er veldig populær blant barna.

Avslutningsseminar med godt faglig innhold

Fylkesråd for plan, økonomi og kultur i Troms og Finnmark fylkeskommune Anne Toril Eriksen Balto ønsket velkommen til digitalt avslutningsseminar for det treårige prosjektet Folkebibliotek som kunnskapsaktør.

Vårens biblioteksjefmøte

Biblioteksjefmøtet 5. mai samlet nesten alle biblioteksjefene i fylket.