Nyhetsbrev fra fylkesbiblioteket i Finnmark

person reading letters on desk / person leser brev på skrivebord - Klikk for stort bilde Getty images/Aramyan

Fylkesbiblioteket sender ut månedlige nyhetsbrev hvor vi informerer om våre tilbud og tjenester, og aktuell informasjon fra andre aktører på feltet. Nedenfor finner du nyhetsbrev for denne måneden, og tidligere utsendte nyhetsbrev.

Abonnere?

Ønsker du å abonnere på nyhetsbrevet? Send en e-post til Jorun Jakola.

Her finner du nyhetsbrevet for januar 2023. Vi ønsker alle et riktig godt nytt år – og takk for det gamle.

Fylkesbiblioteket sender ut månedlige nyhetsbrev hvor vi informerer om våre tilbud og tjenester, og aktuell informasjon fra andre aktører på feltet. Her finner du nyhetsbrevet for desember 2022. Vi ønsker alle en god førjulstid!

Fylkesbiblioteket sender ut månedlige nyhetsbrev hvor vi informerer om våre tilbud og tjenester, og aktuell informasjon fra andre aktører på feltet. Her finner du nyhetsbrevet for november 2022.

Fylkesbiblioteket sender ut månedlige nyhetsbrev hvor vi informerer om våre tilbud og tjenester, og aktuell informasjon fra andre aktører på feltet. Her finner du nyhetsbrevet for oktober 2022.

Fylkesbiblioteket sender ut månedlige nyhetsbrev hvor vi informerer om våre tilbud og tjenester, og aktuell informasjon fra andre aktører på feltet. Her finner du nyhetsbrevet for september 2022.

Her kan du lese nyhetsbrevet for august 2022

Her kan du lese nyhetsbrevet for mai 2022.

Her kan du lese nyhetsbrevet for april 2022.

Her kan du lese nyhetsbrevet for mars 2022.

Her kan du lese nyhetsbrevet for februar 2022.