Velkommen til avslutningswebinar onsdag 23.november til prosjektet folkebibliotek som kunnskapsaktør 2.0

Prosjektperioden går mot slutt, og vi skal i dette avslutningswebinaret  se på hva har prosjektet har fått til og hvor går veien videre for kunnskapsaktørrollen i fylket.

Silhuetter av to menneskehoder foran en bokhylle - Klikk for stort bildeFolkebiblioteket som kunnskapsaktør Illustrasjonsfoto

Vår gode samarbeidspartner, universitetsbiblioteket UiT Norges arktiske universitet (UB) stiller med seksjonsleder Mariann Løkse og Grete Overvåg.

Mona Fonnes fra fylkesbiblioteket forteller om kunnskapsaktørløypene i det nasjonale prosjektet Formidlingslingskompetanse i folkebibliotek. Dette gjør hun i lag med Siri Vikse fra Haugesund folkebibliotek som er i arbeidsgruppen.

Det blir inspirasjon fra folkebibliotek i fylket, Tor Holmstad fra Harstad folkebibliotek og Wenche Ratama fra Skjervøy folkebibliotek forteller om hvordan de jobber med kunnskapsaktørrollen i sin kommune.

Prosjektleder Mats Ivan Larsen fra Senja bibliotek forteller om prosjektet studenttjenester i folkebibliotek, kanskje vi får en teaser på noe de har funnet ut?

Program og lenke til webinaret finner du her.

Til toppen