Praktikant skal presentere folkebibliotekene.

Troms og Finnmark fylkesbibliotek er glade for å ta imot praktikant fra OsloMet.

Praktikant Cathrine Munthe Kaas- - Klikk for stort bildePraktikant Cathrine Munthe Kaas- Troms og Finnmark fylkesbibliotek  Cathrine Sophi Munthe-Kaas skal være i heldigital praksis hos oss til 7. mai. Vi har gitt henne en viktig oppgave som skal legges frem på biblioteksjefmøtet.

Cathrine kommer til å kontakte alle i folkebibliotekene i løpet av de nærmeste ukene på telefon. Ta godt imot henne!

«Hei, mitt navn er Cathrine Sophi Munthe-Kaas. Jeg er student ved OsloMet storbyuniversitet, hvor jeg går førsteåret på bachelorprogrammet bibliotek- og informasjonsvitenskap. Gjennom studiestedet har jeg fått digital praksisplass hos Troms og Finnmark fylkesbibliotek. De har gitt meg en oppgave som jeg skal gjennomføre i løpet av praksisperioden, og da trenger jeg litt av deres verdifulle tid på telefon.

Oppgaven er å lage en PowerPoint-presentasjon som skal presentere deres folkebibliotek, og hvert bibliotek får en slide. Hver slide skal ha et bilde som representerer biblioteket. Her vil jeg gjerne ha bilde av de ansatte på biblioteket, og en liten tekst om biblioteket. Innholdet i teksten på presentasjonen bygges opp ut fra hva dere vil fortelle om, er det noe spennende dere har på agendaen? Kanskje det er noe om biblioteket dere gjerne vil jeg skal videreformidle i presentasjonen. Jeg kommer også til å stille dere noen spørsmål.

Presentasjonen skal gjøres tilgjengelig som sakspapirer til biblioteksjefsmøtet 5. mai, og etterpå vil innholdet bli brukt i sosiale medier for å løfte fram og synliggjøre folkebibliotekene. Jeg kommer til å ringe hvert enkelt folkebibliotek i nærmeste framtid, og ser fram til å høre hva dere har å fortelle, og å snakke med dere. Tenk over hva dere synes er spennende og viktig for dere på bibliotekene å vise de andre, så snakkes vi snart på telefon.»

Vi på fylkesbiblioteket gleder oss til å se resultatet av Cathrines arbeid, og er takknemlige for innsatsen hun gjør for oss i ukene som kommer.

Til toppen