Lansering av ny startpakke i samskaping

illustrasjon samskaping - Klikk for stort bilde

I den digitale startpakken har fylkesbibliotekene samlet metoder som vi selv har gode erfaringer med fra samskapende prosesser.

Samskaping er aktuelt i kommuner og lokalsamfunn for å kunne dra nytte av hverandre og skape nye tiltak for befolkningen. Ved å tilegne seg noen grep og metodikk fra samskaping kan parter med ulike ressurser, erfaringer og kunnskaper skape og bidra til et bedre lokalsamfunn, og i Finnmark til et bedre Finnmark.

Til nå har enkelte bibliotek jobbet godt med samskapingsmetodikk, hvor Alta og Nesseby er et par av dem, med fine produkt. Som kurset viser er biblioteket er en god samskapningspart via kompetanser og fysisk plass i kommunene og lokalsamfunnet der folk bor, gratis og for alle!

webinaret vil du få en introduksjon til hvordan startpakken kan brukes i praksis. Metodene er utviklet sammen med folk som har erfaring og engasjement for å skape nye løsninger sammen med innbyggere.

Arrangører og utviklere: Fylkesbibliotekene i Vestfold og Telemark, Viken, Troms og Finnmark, Rogaland og Innlandet . Startpakke i samskaping er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Til toppen