Bli med på seminar om samlingsutvikling!

To hender holder opp et nettbrett foran en bokhylle. På nettbrettet er et bilde av den samme bokhyllen - Klikk for stort bilde Pixabay Datoen er onsdag 21. september. Reise og overnatting dekkes av prosjektet for folkebibliotek i Troms og Finnmark.

Et bibliotek vi kan lære av

Folkebibliotek som kunnskapsaktør 2.0 skal gi kunnskap om fysisk og digital samlingsutvikling. Derfor arrangerer vi et seminar om samlingsutvikling i Hammerfest. Det er ikke uten grunn at vi har valgt å være i Hammerfest. Hammerfest folkebibliotek har gjort et kjempearbeid med samlingen sin, og vi gleder oss til å se og høre om jobben som er gjort.

 Program for samlingen

Ta med utfordringer fra din arbeidshverdag

Ta gjerne med problemstillinger du møter i din hverdag knyttet til samlingen. Vi har en åpen spørrerunde med panel der du kan få tips og råd. I panelet sitter: Mariann Løkse fra universitetsbiblioteket ved UiT, Tanmayo Olsen fra fylkesbiblioteket og biblioteksjef Nanna Jensen fra Hammerfest folkebibliotek. Her er ingen utfordringer for store eller for små!

Utvidet påmeldingsfrist

Vi har utvidet påmeldingsfristen og håper så mange som mulig vil delta. Seminaret er åpent for alle folkebibliotekansatte i hele Troms og Finnmark. Reise og overnatting dekkes av prosjektet.

Påmeldingsfristen er 5. september.

Meld deg på her

Vi gleder oss til en fysisk samling med faglig påfyll og forhåpentligvis gode diskusjoner. Hjertelig velkommen!

Til toppen