Bli med på norsk-russisk bibliotekseminar

Norsk-russisk bibliotekmøte i Kirkenes 2016, Nina Strimp holder innlegg Sonja Siltala, Troms og Finnmark fylkesbibliotek   Vi søker bibliotekarer fra fylket som kan dele erfaringer og bli med i dialogen med våre russiske kollegaer.

Tradisjonen tro arrangerer vi et norsk-russisk bibliotekseminar i tilknytning til Finnlitt (Finnmark internasjonale litteraturfestival). Deltakerne er bibliotekansatte fra Troms og Finnmark i Norge, og Arkhangelsk, Komi, Petsjenga og Murmansk i Russland. Målet er å utveksle fagkunnskaper og å danne nettverk på tvers av grensen. I år jobber vi med et spennende program for dette digitale møtet.

Når: Onsdag 27. oktober
Hvor: Digitalt  Lenke til programmet

Vi får høre om hvordan russiske bibliotek har markert forfatterjubileet Dostojevskij 200 år, til inspirasjon for alle oss andre!

I forkant av seminaret har russiske og norske bibliotekarer testet formidlingsmetoden shared reading sammen, digitalt og med tolk. Dette får vi høre mer om på seminaret.

Biblioteksituasjon etter korona opptar mange bibliotekansatte. Vi gir rom for erfaringsutveksling og idemyldring rundt hvordan vi kan få publikum tilbake i bibliotekene nå som samfunnet åpner opp igjen.

Marianne Lund fra Troms og Finnmark fylkeskommune vil være tolk på møtet.

Vi trenger å høre deres erfaringer fra hvordan koronapandemien påvirket biblioteket og hvordan dere har jobbet etter korona. Vil du være med å fortelle? Eller bare bli med som deltaker og bidra med dine erfaringer og bli inspirert til videre arbeid?

For påmelding, send e-post til sunniva.knutsen@tffk.no