Webinar om lesersørvis og breddeformidling

Lesersørvis kan bli et viktig verktøy i din hverdag enten du er forlagsansatt, forfatter, litteraturformidler, bibliotekansatt eller jobber i bokhandel.

Sommerens vakreste leseeventyr

1. juni starter Sommerles igjen! Den tradisjonsrike lesekampanjen er veldig populær blant barna.

Avslutningsseminar med godt faglig innhold

Fylkesråd for plan, økonomi og kultur i Troms og Finnmark fylkeskommune Anne Toril Eriksen Balto ønsket velkommen til digitalt avslutningsseminar for det treårige prosjektet Folkebibliotek som kunnskapsaktør.

Vårens biblioteksjefmøte

Biblioteksjefmøtet 5. mai samlet nesten alle biblioteksjefene i fylket.

Sanitetskvinnenes arbeid i Finnmark på Digitalarkivet

Troms og Finnmark fylkesbibliotek har publisert viktige kilder til kvinnehistorien i Finnmark på Digitalarkivet.

Delta i høring av regional planstrategi

Fylkesrådet i Troms og Finnmark har vedtatt å sende på høring «Se nord –Geahča davás – Katto pohjaisheen Regional planstrategi for Troms og Finnmark 2020-2024.

Bibliotekene som kunnskapsaktør er relevante dannelsesinstitusjoner i lokalsamfunnene

Det treårige prosjektet Folkebibliotek som kunnskapsaktør nærmer seg slutten.

Praktikant skal presentere folkebibliotekene.

Troms og Finnmark fylkesbibliotek er glade for å ta imot praktikant fra OsloMet.

Nye biblioteksjefer i fylket

Fire av kommunene i fylket har fått ny biblioteksjef.

Hvordan lage arrangement rundt digitalt innhold?

Tema for månedens møte mellom folkebibliotekene i fylket og fylkesbiblioteket var fysiske arrangement med digitalt innhold.